Hvordan setter du på løsnegler? En ultimate guide for en langvarig hold.

Hvordan setter du på løsnegler? En ultimate guide for en langvarig hold.

Mister du løsnegler etter et par dager? Ofte skyldes dette småfeil under påsetting. Riktig påsetting avgjør om du får 2+ ukers hold med våre løsnegler, eller ikke. Her er alt du trenger å vite før, under, og etter påsetting for en perfekt resultat hver gang! 

 

Denne guiden er laget for NailDays® løsnegler. Resultater med andre løsnegler vil variere avhengig av løsneglekvalitet og kvalitet på klebbemiddel(lim/negletape).

 

Før påsetting

Den største fienden mot langvarig hold er fett og olje. Derfor må du aldri bruke håndkrem eller negleolje før påsetting av løsnegler. God håndvask med såpe og varmt vann er viktig før påsetting.


Dersom du har neglelakk på dine naturlige negler, vil dette hindre neglelim/negletape til å få god feste. Dette kan føre til at neglene faller av i løpet av en kort periode. Vi anbefaler alltid å fjerne/file vekk neglelakk før påsetting for lengst mulig hold.

 

Negleprep

Negleprep er superviktig for langvarig hold. Her er negleprep steg-for-steg:


STEG 1: Fil og puss

Først, bruk neglefilen du finner i pakken til å forme neglene dine, og deretter for å pusse opp negleplaten dinDette steget skaper friksjon, som er viktig for at løsneglene dine får god feste.

STEG 2: Skyv tilbake

Skyv forsiktig tilbake neglebåndet. På denne måten løfter du neglebåndene opp fra negleplaten, og unngår at løsneglene setter seg fast på neglebåndene dine. (Med NailDays® løsnegler er trepinnen alltid inkludert.)

STEG 3: Rengjør

Bruk spritservietten (antibac) til å desinfisere, tørke ut og oppløse fettet som ligger på dine naturlige negler. Vent så i 30-40 sekunder for at spriten tørker av. Neglene dine må være fullstendig tørre før påsetting. Unngå å ta på negleplatene dine etter dette steget. (NailDays® løsnegler kommer med spritserviett)

Påsetting

Nå er du klar for påsetting av negler!


PÅSETTING AV LØSNEGLER MED LIM

Bruk limet (inkludert i NailDays® pakken), på innsiden av løsneglen eller din egen negleplate.

Press på negletippen og hold i 20-30 sekunder. Det skal være nok av lim for at neglene sitter godt på. Pass på å ikke ha for mye slik at limet sprer seg utenfor din negleplate.

Luftbobler kan oppstå hvis du bruker for lite neglelim eller presser ikke løsneglen godt nok. Vann vil da kunne trenge lett inn, som fører til at løsnegler detter av.


PÅSETTING AV LØSNEGLER MED NEGLETAPE

Velg en riktig størrelse av negletape og lim den på din naturlig negl. Fjern plastikken fra toppen av negletape, sett på løsneglen og press godt. Etter påsetting

Nå er neglene på plass! Husk å unngå vann og antibac i minst to timer etter påsetting. Dette vil hjelpe limet med å tørke fullstendig.


Akkurat som dine naturlige negler, kan løsnegler knekke. For å ha fine negler lengre, er det viktig å ta vare på dem. Føler du at de er for lange, kan de enkelt files ned eller klippes til ønsket lengde.


Skal du ta oppvasken eller bruke andre kjemikalier? Bruk handsker! Kjemikalier svekker neglelimet og er ofte ikke så bra for dine hender. Og til slutt:
Nails are jewels, not tools, so wear them as such! 💅

Tilbake til bloggen

4 kommentarer

Hei, Ida!

Du kan bruke negletape med absolutt alle våre løsnegler 💗

Juste fra NailDays

Kan jeg bruke negle tape på alle neglene deres? Også «pretty simple»

Ida

Hei!

Vi ønsket å gjøre Pretty Simple serien budget friendly. Derfor valgte vi påsettingsmetoden de aller fleste velger – neglelim. Negletapen holder som ment i 3-5 dager. Du kan finne ekstra negletape her:

https://naildays.no/products/negletape

Mantas fra NailDays

Hvorfor har dere kuttet ut negl tape på de siste modellene? Er det ingen hold på tapenI

Mvh Helle

Helle

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.