NailDays løsnegler falske negler fake

Hvordan fjerne løsnegler?

Løsnegler

Det gode med løsnegler er at de er enkle å sette på og forholdsvis enkle å fjerne, likevel sitter noen løsnegler bedre på enn andre. Velkommen til en steg-for-steg guide for fjerning av løsnegler!

 

Hvordan er løsneglene satt på?

Uansett om du har handlet løsnegler i butikken, på apoteket eller på naildays.no, har du mest sannsynlig satt neglene på med enten neglelim eller negletape.

Selv om forskjellige leverandører bruker forskjellig neglelim og negletape, fungerer fjerning på samme måte.

 

Fjerning av løsnegler

Finn ut om du har satt neglene på med neglelim eller negletape.

Neglelim kommer som regel i små tuber eller litt større limbeholdere.

 

Negletape ser ut som gjennomsiktige gele-klistremerker. Av og til er negletape allerede satt på innsiden av løsneglene.

 

   

  1# Fjerningsmetoden for sunne og sterke naturlige negler.

   Ting du trenger:

  1. Bruk trepinnen som følger med i pakken for å løfte løsneglene forsiktig 1-2 dager før du skal fjerne dem.

   [ Dette vil hjelpe løsneglene å løsne raskere. Når du dusjer eller vasker hendene, vil vann trenge inn og løse opp limet ]  2. Bland varmt vann, såpe og litt olje i en større kopp, skål eller lignende. Dette kan være mat- eller negleolje. Vi kommer til å dyppe neglene i løsningen vi har just laget.

   Det er viktig at vannet ikke er kokende eller glovarmt, slik at du unngår skader.  3. Sett neglene i vannet og vent i 10-20 minutter. Hele neglen burde være nede i vannet.

   Vannblandingen kommer til å løsne neglelimet slik at etterhvert vil vi kunne fjerne de falske neglene.  4. Prøv forsiktig å fjerne neglen. Her er det viktig å ikke rive eller bruke krefter, slik at du ikke skader dine naturlige negler.

   Dersom du bestilte våre løsnegler, bruk gjerne neglebåndpinnen du fikk, til å forsiktig løfte den falske neglen opp.  5. Dersom løsneglen kommer ikke lett av, må du sette neglene i vannet igjen for 10-20min.

   Det er lurt å fylle på med varmt vann igjen, og lage blandingen på nytt. Det er nemlig varme, olje og kjemikalier i såpe som svekker neglelimet, slik at neglene kommer lett av.

   

  *Settet i videoen: NailDays® Instant-Gel. 'Stardust'-  SE PRODUKTET HER

  2# Rask fjerningsmetode

  [ kan ødelegge løsneglene]

  Ting du trenger:

  1. Bruk trepinnen som følger med i pakken for å løfte løsneglene forsiktig 1-2 dager før du skal fjerne dem.

   [ Dette vil hjelpe løsneglene å løsne raskere. Når du dusjer eller vasker hendene, vil vann trenge inn og løse opp limet ]  2. Påfør en dråpe neglelakkfjerner i mellomrommet mellom løsneglen og din naturlige negl, og la det virke i 5 minutter.  3. Prøv å løfte løsneglene forsiktig. De burde komme lett av. Hvis ikke, påfør en dråpe til med neglelakkfjerner og forsøk å fjerne dem igjen.


   Dersom du bestilte våre løsnegler, bruk gjerne neglebåndpinnen du fikk, til å forsiktig løfte den falske neglen opp.


  *Settet i videoen: NailDays® Instant-Gel. 'This Gloss'-  SE PRODUKTET HER

  Har du brukt negletape?

  Du kan følge samme steg som med neglelim, men det er ikke nødvending. Negletape er ment å holde i en kort periode, typisk 2-3 dager. Derfor er negletape enklere å fjerne.

   1. Løft neglen forsiktig opp. Det skal ikke gjøre vondt. Dersom du bestilte fra naildays.no, bruk gjerne neglebåndpinnen du fikk med løsneglene.

   2. Fortsett å løfte de falske neglene litt og litt, til negletape har løsnet og løsneglen kommer lett av.


  1. For å fjerne resterende negletape, bruk trepinnen og snu den rundt for å fjerne tapen fra innsiden av løsneglene, eller buff det bort fra de naturlige neglene med en neglefil.

   

   

  En bedre opplevelse

  Løsnegler generelt er enkle å fjerne og du kan enkelt fjerne dem selv. Dessverre kommer de aller fleste løsnegler til å knekke eller bli ødelagt under fjerningsprosessen.

  Når det er sagt, ikke alle løsnegler er slike.

  Hvis du ønsker løsnegler som tåler daglig bruk sjekk ut NailDays løsnegler.

   

   

  NailDays logo
  Tilbake til bloggen