Better than salon.

NailDays® Instant-Gel løsnegler er laget fullstendig av gel. Nå får du en stressfri gelnegle opplevelse akkurat der du vil.

✨ Next level durability

💅 Loooong wear

🤍 Soft & Gentle

  • Vegan & Cruelty-free

  • Premium kvalitet

  • Gelnegler på under 5 min.

1 av 3

Hva får du med?

Selvfølgelig inneholder settet absolutt ALT du trenger for å sette neglene på! Men Instant-Gel kommer med flere oppdateringer 💁‍♀️

Ny negletape >>> nå får du enda lengre hold med vår oppdaterte negletape

Flere alkoholpads >>> flere alkoholpads betyr lettere gjenbruk; nå trenger du ikke kjøpe ekstra

Her er svar på ting du kanskje lurer på 🙆‍♀️

HVA ER FORSKJELLEN?!

NailDays® Instant-Gel løsnegler er vår første serie med løsnegler laget fullstendig av gel.

Denne serien gir deg den ultimate gelmanikyren og gelnegle-følelsen.

Gel er et mykt materiale, og derfor er Instant-Gel løsneglene myke og skånsomme mot dine naturlige negler.

Ikke bare det, Soft-Gel gjør at neglene ikke knekker og holder designet bedre over tid. Så i praksis er det nå ingen forskjell mellom våre Instant-Gel løsnegler og salongnegler.

Instant-Gel vs. Instant løsnegler

De kjente og elskede NailDays® Instant-løsneglene (vår opprinnelig serie) er ikke laget fullstendig av gel, men er dekket med et lag av gel oppå.

Du vil også merke en forskjell på hvordan selve løsneglene føles - Instant-løsneglene ligner mer på akrylnegler som er litt hardere enn gel.

Når det gjelder størrelser, kommer Instant-løsnegler i 12, 14 og 15 størrelser, slik at du finner løsnegler som passer deg like enkelt. Instant-Gel kommer med 30 løsnegler i 15 størrelser.

Instant-Gel kommer med en ekstra alkoholpad (mindre stress ved gjenbruk) og oppdatert negletape, som sikrer at neglene sitter enda bedre.

Instant-Gel vs. Pretty Simple

Det er en stor forskjell mellom disse to seriene. Pretty Simple er vår budsjettvennlige serie som kommer i 12 standardstørrelser, mens Instant-Gel kommer i 15 forskjellige størrelser.

Pretty Simple er ikke laget av eller dekket med et lag av gel, så du får ikke den ultimate gelmanikyr-looken.

Pretty Simple kommer med neglelim, alkoholpad og neglefil, mens Instant-Gel har en god del mer tilbehør inkludert.

Hvorfor lansere en ny serie for Instant-Gel?

NailDays® er din lucky-ticket ut av dyre og lange timer på neglesalongen, og vi er alltid ute etter å levere deg det beste. 💗

Det som gjør salongnegler så attraktive, er langvarig og sterk holdbarhet samt et naturlig resultat. Våre Instant-Gel løsnegler har allerede blitt superpopulære, og vi tenkte: hvorfor ikke ta et steg videre og lage dem enda bedre? 💁‍♀️✨

Hmm.. laget av gel betyr at jeg må ha UV lampe?

Absolutt ikke! Selv om våre Instant-Gel løsnegler er laget av gel, kan de brukes både med neglelim og negletape and yess... begge følger med i hvert sett 😌

NailDays® Instant-Gel